Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 21 21

Signalisatie

Bij Mapeco vindt u de nodige veiligheidssignalisatie om uw werknemers en werkplaats optimaal te beschermen tegen potentiële veiligheidsrisico’s. Onze sterke merken voldoen aan de opgelegde veiligheidsvoorschriften.

Signalisatie verhoogt de veiligheid op en rond de werkplek. Zeker bij transport en opslag van goederen is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van mogelijke gevaarlijke stoffen, breekbare en/of brandbare producten. Naast het vestigen van de aandacht op potentiële risico’s, geven pictogrammen ook aanwijzingen over veilig gedrag door middel van gebods- en verbodstekens.

Een magazijn is een grote ruimte en in geval van evacuatie is het van cruciaal belang dat vluchtroutes zichtbaar worden weergegeven zodat de aanwezigen de plaats snel en veilig kunnen verlaten. Dit doet u best door pictogrammen en verlichting te combineren. Nooduitgangen dienen te allen tijde goed zichtbaar te zijn, ook in het donker of in slecht verlichte ruimtes. Met betrouwbare noodverlichting van Mapeco bent u gerust, ook wanneer het licht uitvalt.

Al onze producten voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Om zeker te zijn dat u de juiste signalisatie gebruikt, raadpleegt u best de opgelegde normen die van toepassing zijn op uw branche. In onze vestigingen kunt u beroep doen op onze ervaren medewerkers die u met plezier verder helpen.