Bestellijst Online registreren Mijn mapeco
Hulp nodig? Contacteer ons!

Vorige
1 2 3 4 5 ... 26 26

Transport

Mapeco helpt u om uw gereedschap en materiaal efficiënt te transporteren. Ontdek onze ruime keuze topproducten van gerenommeerde merken als Altrad, BS Rollen, Practo, e.a.

Bij een kruiwagen denkt u automatisch aan een bouwwerf of aan tuinbouw. En gelijk heeft u! Een bouwwerf en tuin kunnen nagenoeg niet zonder een degelijke kruiwagen. Voor het vervoeren van grind, steengruis en puin heeft u stevige metalen kruiwagens nodig die tegen een stootje kunnen. In de tuin doet u dan weer beter beroep op een kunststoffen model met een grote inhoud waarin u al uw tuinafval kwijt kunt.

Steekkarren, transpaletten en magazijnwagens kunnen omvangrijke lasten moeiteloos verplaatsen. Dankzij onze kwalitatieve transportmiddelen wint u tijd en vergemakkelijkt u de werkzaamheden. Onze producenten hechten veel belang aan veiligheid op de werkvloer. Zo zijn al onze transportkarren makkelijk in gebruik en voorzien van duidelijke gebruiksaanwijzingen.

U gaat verhuizen? Bent u werkzaam in een meubelzaak? Dan komt een duurzame meubelroller van Mapeco als geroepen. Een standaard model beschikt over vier zwenkwielen met een remsysteem. Maar u kunt ook kiezen voor vier afzonderlijke dragers die onder elk meubel passen. Respecteer echter steeds het maximale draagvermogen!

Bekijk ons ruime aanbod online of kom langs in een van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen u met plezier verder.