Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Bladblazers vindt je bij Mapeco van gerenommeerde merken. Bekijk ons online aanbod of contacteer de winkel voor het volledige aanbod. Ontdek de mogelijkheden van Stihl, Makita en gardena.

Vorige
1
Volgende

Onze bladblazers

Bladeren verzamelen met een hark is zo jaren ’60. Als het vooruit moet gaan neem je best een bladblazer! Speciaal ontwikkeld om alle herfstkleuren op een verzamelplaats te blazen. Ook handig om mos bij elkaar te blazen vlak na het verticuteren. Handig voor elk seizoen dus.
Natuurlijk heb je hier verschillende modellen voor. Zo heb je bladblazers die zo krachtig zijn dat ze zelfs natte bladeren kunnen opruimen.
Om de grotere oppervlaktes te behandelen is een rugmodel natuurlijk mooi meegenomen.
Bij de bladblazers heb je dan ook modellen die in plaats van blazen ook kunnen zuigen en de bladeren versnipperen. Zo heb je echt voor ieder wat wils.
Bladblazen is zeker nodig op wegen en paden. Ze vormen immers een zeer glibberige laag na enige tijd. Wanneer hier dan ijs over vormt is het ijs dan ook nog hobbelig. Dat kan je met dit gereedschap dus vlot vermijden! Bladblazen in de tuin hangt dan weer af van je gewenste resultaat. Je grasmat zal als je blaast minder versmacht worden. Aan de andere kant vormen de bladeren van nature een goede voeding voor de bodem. Deze voeding kan je natuurlijk bij elkaar blazen en composteren voor gericht gebruik! Het is aan jouw om te beslissen wat je doet. Met de kracht van bladblazer kies jij.

Jouw voordeel

Bij Mapeco kan je genieten van meer dan 25 jaar ervaring in de sector. Dat straalt natuurlijk ook uit in ons kwalitatief assortiment. We hebben de beste service en zelfs een eigen hersteldienst. We stellen alles in het werk voor jouw tevredenheid. Bij Machines en toestellen heb je natuurlijk ook garantie, dit kan je nalezen op onze klantendienst pagina waar nog veel nuttige informatie staat.

Als het net wat meer moet zijn

Bij Mapeco houden we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er voor dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jouw als klant. Gericht professioneel advies, goede dienst na verkoop en een eigen hersteldienst. Meer nog, je kan vlot grote wederkerige aankopen doen met de bestellijst.

Kopen bij Mapeco is jezelf een plezier doen, met goed materiaal werk je immers vlotter en beter! Bestel nu en geniet snel van het beste voor de vakman!