Bestellijst Online registreren Mijn mapeco BeCommerce
Hulp nodig? Contacteer ons!

Bosmaaiers vind je vlot met Mapeco van de beste merken zoals Stihl en Makita. Laat je verleiden door het ruime doch kwalitatieve aanbod voor welke bosmaaier of grastrimmer je ook zoekt. We hebben het voor je. Neem voor het volledige assortiment contact op met de winkel.

Vorige
1 2

Onze bosmaaiers

Loop je graag de kantjes eraf? Dan hebben we het perfecte materiaal voor je.
Onderhoud als nooit tevoren je tuin en gazon met ons professioneel materiaal.
Met onze bosmaaiers snij je vlot de dichtere stugge begroeiing.
De bosmaaier is een veelzijdige machine omdat je deze kan voorzien van messen voor de stijvere gewassen. Zo krijg je in een handomdraai klaar wat met een zeis niet zo vlot en veilig zou lukken.
Natuurlijk heb je ook de lichtere grastrimmers. Het voordeel van deze is dat die vaak minder zwaar is en mits juist gebruik toch mooi resultaat levert. Dan heb je natuurlijk ook de kantenschaar voor als je een boord hebt aan je gazon die schade zou geven aan je draad. Ook handig voor moeilijkere plekjes zoals rond een speeltuin of bankje.
Zo zie je maar, elke plek kent specifieke uitdagingen. Het juiste materiaal kiezen zorgt dat je vlot en met maximaal comfort kan werken.
Weet je niet goed wat nemen? Raadpleeg dan zeker onze vakhandel voor vrijblijvend professioneel advies. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.
Geen gras te stug, met een bosmaaier van Mapeco op de rug!

De beste service

We hebben enkel het beste voor de vakman. Bovenop deze sterke slogan kan je bij ons ook altijd professioneel advies inwinnen. Onze gespecialiseerde verkopers staan je graag te woord. Je kan bij ons rekenen op een uitstekende dienst voor- en na verkoop. Om altijd op de hoogte te zijn van wat leeft kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kies je voor Mapeco

Mapeco is de winkel bij uitstek voor de professional, met ons uitgebreide assortiment kan je alles vinden wat je maar nodig kan hebben. Met onze dienst na verkoop zit je garantie goed, we hebben niet enkel ruime keuze maar ook de knowhow voor gerichte ondersteuning. Enkel het beste voor de vakman.

Kopen bij Mapeco is kiezen voor service en kwaliteit. Werken met Mapeco, beter kan het niet. Koop nu en geniet van wat het beste materiaal voor je kan doen!